Sköna Söndag 17 maj

Följ med på en skön söndag till natursköna Skårs Gård.
 
2 utvalda söndagar då vi träffas och äter Gårdens goda mat, tränar, lär oss om kost och hälsa efter årstiderna och kanske får lite ny inspiration. 5 april är inställt.
 
17 maj kör vi om inget ändras ang coronautbrottet. Det blir så mycket utomhus som möjligt och vi kommer äta lunch från tallrik stället för buffè. Alla som är med får ta med egen yogamatta och filt.
 
Vi startar kl 10.00-11.45 med kaffe/te i en mysig lokal där jag kommer hålla i en föreläsning om hur vi kan tänka kring hälsa, träning och kost, baserat efter årstiderna enligt österländsk medicin(TCM). Alla söndagarna kommer ha sitt egna lilla tema efter årstid. Är vädret fint kommer vi sitta utomhus.
 
Därefter äter vi lunch.
 
13.00 Samlas vi i ena flygeln(chokladhuset) med en Qigongklass Drakens dans, som har fokus på ökad energi. Passet körs utomhus vid fint väder.
 
13.30 Fortsätter vi med några sköna Yogaövningar och Pilates för att stärka bål och rygg. Vid fint väder kör vi utomhus.
 
15.00 Tar vi en fikapaus.
 
15.30 Börjar vi varva ner med Yinyoga, sköna rörelser för stela höfter och ryggar, och går över i en härlig Release, där vi får total avslappning i höfter, skuldror och nacken. Vi använder oss av en mjuk Chiballboll.Passet avslutas med medititaion.
 
17.00 Avslutar vi dagen.
 
700 kr inkl fika och lunch.
 
Ta med egen yogamatta och filt. En varm tröja och ett par varma strumpor är bra att ha med till nedvarvningen.
Anmälan görs till friskvardmarieseffel@gmail.com eller på 0708-299949. 
Betalning sker innan kurstart och du kan betala via BG/swish/faktura. Swishnr 1231981075 BG 535-1614.
Anmälan är bindande och avbokning sker senast 7 dagar innan kurstart, annars debiteras fullt pris.
Minimum 8 personer max 25 personer tillfälle.
 
Varmt Välkomna till Sköna Söndag!